Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Opslag en distributie van medicatie

Medicatieveiligheid is een belangrijk onderwerp in de gezondheidszorg. Bij medicatieveiligheid gaat om een veilige zorgomgeving voor zowel de cliënt als de zorgverlener. Het doel is om op de juiste wijze het juiste medicijn op tijd bij de juiste cliënt te verkrijgen in de juiste hoeveelheid. Opslag en Beheer van medicatie is daar een onderdeel van en Medifix heeft de juiste klantgerichte oplossingen voor u in de vorm van medicijnwagens en –kasten. Voor elke zorgomgeving hebben wij een passende oplossing en geven wij u advies op maat.

Veiligheid & Betrouwbaarheid

Medicatie wordt veilig bewaard achter afsluitbare deuren middels een codeslot, tag of sleutel. Het is mogelijk om verschillende personen een eigen afsluitbaar compartiment te bieden. De deuren gaan tot 270 graden naar buiten toe wat ongevallen met openstaande deuren vermindert.

De Pharmasafe® lijn van Medifix wordt geheel in eigen beheer gemaakt met hoog kwalitatieve materialen waardoor wij een lange levensduur kunnen garanderen van onze kasten en wagens. 

Maatwerk & Service

Elke zorgomgeving vraagt om een eigen oplossing. Medifix werkt op het gebied van Medicatie Opslag en Beheer samen met vooraanstaande leveranciers zoals Insausti en Praticima. Daarnaast hebben wij ook een eigen productenlijn, Pharmasafe, waardoor wij voor elke vraag een oplossing kunnen bieden. 

Medicatieveiligheid is een erg belangrijk onderwerp in de gezondheidszorg. Bij medicatieveiligheid gaat om een veilige zorgomgeving voor zowel de cliënt als de zorgverlener. Het doel is om op de juiste wijze het juiste medicijn op tijd bij de juiste cliënt te verkrijgen in de juiste hoeveelheid. Opslag en Beheer van medicatie is daar een onderdeel van en Medifix heeft de juiste klantgerichte oplossingen voor u in de vorm van medicijnwagens en –kasten.

Voor elke zorgomgeving hebben wij een passende oplossing en geven wij u advies op maat.

Onze partners

Pharmasafe®, Insausti en Praticima.