Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Novak M

Novak M is een Sloveens familiebedrijf dat sinds 1979 wereldwijd medische hulpmiddelen zoals behandelbanken, onderzoekstafels en stretchers levert. Medifix werkt nauw samen met Novak M om in Nederland deze kwalitatief goede en betrouwbare producten te leveren aan de zorg. De medische hulpmiddelen van Novak M onderscheiden zich door een eenvoudig ontwerp met gepatenteerde oplossingen die volledige ondersteuning bieden. Zowel de patiënt als de zorgmedewerker staan centraal bij het ontwerp wat resulteert in uitstekend comfort voor de patiënt en minimale belasting voor de medewerker.

Het handhaven van hoge hygiënenormen is een van de topprioriteiten. Om het u gemakkelijk te maken is de bekleding van alle onderzoekstafels naadloos en volledig afgedicht, waardoor het binnendringen van eventuele vloeistoffen wordt voorkomen. Ongeacht het soort medische onderzoeken dat u uitvoert, kan elke Novak M-onderzoekstafel eenvoudig aangepast worden aan de behoeften.

Mede door het behalen van drie Red Dot Design Awards (2009, 2017 en 2020) heeft Novak M zich op de kaart gezet als innovatieve en betrouwbare speler in de medische wereld.

Bekijk het assortiment van Novak M

Wij staan u graag persoonlijk te woord om u te voorzien van het juiste advies