Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

59 nieuwe nachtkastjes voor revalidatieafdelingen Lelie zorggroep

“Prijs-kwaliteit verhouding was in orde. En de vormgeving en uitstraling van het kastje heeft het besluit gestaafd”

Marjo Boer, teamleider zorg, Lelie zorggroep


Datum: december 2022
Specialisatie: Verpleeg- en ziekenhuisbedden 

Een strakke uitstraling, goed schoon te houden, gebruiksvriendelijk en een goede prijs-kwaliteitverhouding doet Lelie zorggroep besluiten om voor het nachtkastje Wilhelm III Cure te gaan.

“Wij waren op zoek naar een nachtkastje met strakke uitstraling, maar ook een kastje wat goed schoon te houden is. In ons vak is hygiëne een belangrijk aspect en moet het materiaal ook enorm sterk en onderhoudsvriendelijk zijn. Op basis van deze wensen en op de goede prijs-kwaliteitverhouding heeft Inkoop ons het nachtkastje Wilhelm III Cure voorgesteld "vertelt Marjo Boer (teamleider zorg) van Lelie zorggroep. 

Na de productpresentatie- en uitleg op locatie is de keuze voor het team snel gemaakt. Een proefplaatsing is niet nodig. Marjo vervolgt: “Het team wist het al. Het in hoogte verstelbare uitklaptafeltje, het kunnen remmen van de wielen en het kantelbare bedtafeltje maakt het nachtkastje heel gebruiksvriendelijk. En de service van het langskomen met het kastje en de uitleg heeft zeker meegeholpen in het bepalen van de keuze. Dit is veel beter dan het kiezen vanaf een foto.”

Afgelopen vrijdag zijn de 59 nachtkastjes geleverd op de nieuwe moderne revalidatieafdeling in het IJsselland Ziekenhuis en bij het revalidatiecentrum Pniël.
Lelie zorggroep biedt, met haar divisies Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep wonen zorg en welzijn, zorg en hulpverlening die past bij haar cliënten én medewerkers. Dit alles vanuit de kerndaden: liefdevol, verbindend, daadkrachtig en dichtbij.