Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Medicijnkasten Pharmasafe op de nieuwe vestiging van Philadelphia

“De kasten voldoen zeker aan de verwachtingen. Er is namelijk genoeg plek voor de baxters en de losse medicatie (voorraad). Ook de opiatenkluis is op een handige plek geplaatst in de kast. De koelkast werkt ook prima, qua ruimte zeker voldoende.”

Verpleegkundige, Philadelphia,


Datum: maart 2022
Expertise: Medicatieopslag en -distributie

Afgelopen week hebben we weer een mooie levering gedaan bij Philadelphia in Soesterberg. Philadelphia is al jaren klant als het gaat om medicatieopslag en -distributie. Ook bij het inrichten van de nieuwe vestiging hebben ze de vraag neergelegd bij Medifix om verschillende huizen te voorzien van medicijnkasten. Met ons merk Pharmasafe® konden wij voorzien in alle wensen van de zorgaanbieder.

Philadelphia heeft in Soesterberg op de Amersfoortsestraat een unieke locatie voor 48 bewoners. Het is een gloednieuwe woonlocatie voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en moeilijk verstaanbaar gedrag. Zij wonen in kleine groepen van acht personen. De appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen en zijn voorzien van een woonkamer, slaapkamer, keuken en eigen badkamer. Er is ook een grote dagbestedingslocatie met ruimte voor alle bewoners verdeeld over verschillende ruimtes.

Medicijnkasten Pharmasafe op de nieuwe vestiging van Philadelphia