Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Stretcher X2 is een stuk makkelijker in de bediening

De nieuwe generatie stretchers voor in het ziekenhuis zijn, naast het comfort voor de patiënt, ook zo gemaakt dat de medewerkers in de zorg hun taken makkelijk en efficiënt kunnen uitvoeren. De nieuwe stretcher X2 is zelfs 18 kilo lichter dan zijn voorganger en de werklast is verhoogd tot maar liefst 320 kg.

De nieuwe stretcher X2 is een stuk makkelijker in de bediening

De hydraulische trolley is voorzien van een voetpedaal om zowel aan de linker- als rechterkant de hoogte te verstellen. In noodsituaties kan het personeel snel reageren en de anti-Trendelenburg posities handsfree aanpassen. Door een eenvoudig en functioneel ontwerp is de Stretcher X2 gemakkelijker te bedienen en te manoeuvreren. In vergelijking met zijn voorganger is de X2 zelfs 18 kg lichter en is de veilige werklast verhoogd tot een opmerkelijke 320 kg. Vier grote zwenkwielen, waaronder een antistatisch richtwiel en de optionele koppelschotel, zorgen ervoor dat het manoeuvreren en hanteren van de stretcher enorm eenvoudig is.

Met functie om persoonlijke bezittingen op te slaan

Het hoofdgedeelte kan tot 85° worden verhoogd om patiënten met ademhalings- of hartaandoeningen te ondersteunen. Met de vierdelige trolley kan het beengedeelte tot 27° worden opgetild met een knieklap van -5°. Door de werking van de gasveren is de stretcher met minimale inspanningen aan te passen. De Stretcher X2 biedt tevens een oplossing voor het opslaan van de persoonlijke bezittingen van de patiënt.

Het ontwerp met gladde oppervlakken en een afneembaar matras zorgt voor eenvoudige reiniging en onderhoud. De stretcher is te gebruiken op de spoedeisende hulp en voor verschillende dagbehandelingen.

Dutch Health Week 2022

Tijdens de Dutch Health Week staat deze stretcher op onze stand. U vindt ons op Zorgtotaal van 14 t/m16 juni 2022 in hal 3. Kom de stretcher testen of maak een afspraak met ons, zodat er iemand voor je klaar staat om meer uitleg te geven.

Stretcher X2 is een stuk makkelijker in de bediening