Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Vacature Accountmanager Ziekenhuizen & Klinieken

Wij zijn specialist op een drietal expertises: medicatieopslag & - distributie, dagbehandeling en ziekenhuis-en verpleeghuisbedden. Op deze drie expertises bieden wij de beste en meest innovatie oplossingen voor de marktsegmenten Care (verpleeghuiszorg & gehandicaptenzorg) en Cure (ziekenhuizen & klinieken) 

Wij zijn een vooruitstrevende organisatie en met onze kennis en ervaring dragen wij iedere dag bij aan de kwaliteit van de gezondheidszorg. Extra trots zijn we op ons eigen label: de Pharmasafe® lijn. Deze lijn aan medicijnkasten en – wagens hebben we zelf ontwikkeld en wordt in Nederland in eigen beheer geproduceerd.

Daarnaast zijn we exclusief distributeur van een aantal gerenommeerde merken. Dagelijks werken we met een team van 18 medewerkers aan een hoge klanttevredenheid.

 Ter uitbreiding van ons team zijn we voor de divisie Cure op zoek naar een enthousiaste:

 Accountmanager Ziekenhuizen & Klinieken (32-40 uur) 

 Je functie
In deze rol werk je samen met je directe collega’s waarbij jij je richt op de ziekenhuizen & klinieken en bedient deze met onze expertises. Je beheert de bestaande klanten en boort ook nieuwe, potentiële klanten aan. Je analyseert de markt, inventariseert de accounts en maakt op basis daarvan jaarlijks een salesplan. 

Je zorgt dat we deelnemen aan relevante aanbestedingen en begeleid deze projecten van A tot Z. Je adviseert de klant over de oplossingen en de producten en begeleidt proefplaatsingen. Binnen de ziekenhuizen en klinieken onderhoud je veel uiteenlopende contacten en je volgt de ontwikkelingen op de voet. 

Binnen de eigen organisatie heb je veelvuldig contact met je collega’s van de afdelingen sales support, marketing, inkoop en logistiek. Samen met hen zorg je iedere dag voor een optimale dienstverlening aan de klanten. 

 Je profiel

  • HBO werk- en denkniveau, met minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare, commerciële functie en aantoonbare kennis van de markt;
  • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden,
  • Nederlands en Engels beheers je mondeling en schriftelijk goed;
  • Je bent gedreven, commercieel en je ziet overal kansen;
  • Je bent een echte teamplayer en kan tevens zelfstandig goed functioneren;

 Ons aanbod

Je komt terecht in een dynamische werkomgeving binnen een sterk groeiende (inter)nationale organisatie met een plezierige, transparante en informele werksfeer. Onze organisatie en de markt waarin wij ons begeven zijn  enorm in beweging. Er liggen mooie toekomstplannen, waar jij een bijdrage aan kunt leveren. Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn daarbij vanzelfsprekend, zoals een auto van de zaak, aantrekkelijke bonusregeling, zeer goede pensioenregeling en niet te vergeten hele leuke collega’s!  

Reageer snel!
Spreekt deze functie en ons bedrijf je aan? 

Mail dan je motivatiebrief met CV naar Joris van Campenhout – algemeen directeur :jvancampenhout@medifix.nl.

Wil je meer duidelijkheid over de inhoud van deze functie, neem dan contact op met Joris van Campenhout, 
Algemeen directeur, op het nummer 06-28070748