Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Vacature Accountmanager Care

Wij zijn specialist op een drietal expertises: medicatieopslag & - distributie, dagbehandeling en ziekenhuis-en verpleeghuisbedden. Op deze drie expertises bieden wij de beste en meest innovatieve oplossingen voor de marktsegmenten Care (verpleeghuiszorg & gehandicaptenzorg) en Cure (ziekenhuizen & klinieken)

Wij zijn een vooruitstrevende organisatie en met onze kennis en ervaring dragen wij iedere dag bij aan de kwaliteit van de gezondheidszorg. Extra trots zijn we op ons eigen label: de Pharmasafe® lijn. Deze lijn aan medicijnkasten en – wagens hebben we zelf ontwikkeld en wordt in Nederland in eigen beheer geproduceerd. 

Daarnaast zijn we exclusief distributeur van een aantal gerenommeerde merken.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Accountmanager Care


Je functie

In deze rol richt jij je op onze klanten in de verpleeghuis- en gehandicaptenzorg. Je beheert de bestaande klanten en boort ook nieuwe, potentiële klanten aan. Je geeft advies over de oplossingen en de producten die we bieden. Je weet wat er speelt bij je klanten, begrijpt hoe de zorg is ingericht en voor het verplegend personeel op de afdelingen bij je een waardevolle sparringpartner.   

Binnen de eigen organisatie heb je veelvuldig contact met je collega’s van de afdelingen sales support, marketing, inkoop en logistiek. Samen met hen zorg je iedere dag voor een optimale dienstverlening aan de klanten. 

Je profiel

 • HBO werk- en denkniveau en een commerciële drive;
 • Voor deze functie is het een pré als je ervaring hebt binnen de zorgmarkt, maar voor ons geen harde eis. Als je écht affiniteit hebt met de zorgmarkt dan leiden wij jou graag intern op;
 • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Nederlands beheers je mondeling en schriftelijk goed;
 • Je bent gedreven en ondernemend; 

Ons aanbod
Je komt terecht in een dynamische werkomgeving binnen een sterk groeiende (inter)nationale organisatie met een plezierige, transparante en informele werksfeer. Je wordt onderdeel van een gedreven salesteam en rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur die een actieve rol heeft binnen het salesteam. Onze organisatie en de markt waarin wij ons begeven zijn enorm in beweging. Er liggen mooie toekomstplannen, waar jij een bijdrage aan kunt leveren.

Wat je verder kunt verwachten:

 • Een goed salaris, aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling gekoppeld aan je salestargets;
 • Een Company bonus;
 • Auto van de zaak;
 • Goede pensioenregeling;
 • Laptop, telefoon;
 • Opleidingsmogelijkheden

Hebben wij jouw interesse gewekt? Maak die interesse dan kenbaar door ons je CV te sturen met een korte toelichting aan Kim Roelofsma, HR. 

Heb je nog vragen? Stuur dan een berichtje aan Kim.