Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Vacature Accountmanager Cure

Wij zijn specialist op een drietal expertises: medicatieopslag & - distributie, dagbehandeling en ziekenhuis-en verpleeghuisbedden. Op deze drie expertises bieden wij de beste en meest innovatieve oplossingen voor de marktsegmenten Care (verpleeghuiszorg & gehandicaptenzorg) en Cure (ziekenhuizen & klinieken) 

Wij zijn een vooruitstrevende organisatie en met onze kennis en ervaring dragen wij iedere dag bij aan de kwaliteit van de gezondheidszorg. Extra trots zijn we op ons eigen label: de Pharmasafe® lijn. Deze lijn aan medicijnkasten en – wagens hebben we zelf ontwikkeld en wordt in Nederland in eigen beheer geproduceerd.

Daarnaast zijn we exclusief distributeur van een aantal gerenommeerde merken.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste:

 Accountmanager Cure 


Je functie
In deze rol richt jij je op de ziekenhuismarkt en bedient deze met onze expertises. Je beheert de bestaande klanten en boort ook nieuwe, potentiële klanten aan. Je analyseert de markt, inventariseert de accounts en maakt op basis daarvan jaarlijks een salesplan.

Je zorgt dat we deelnemen aan relevante aanbestedingen en begeleidt deze projecten van A tot Z. Je adviseert de klant over de oplossingen en de producten en begeleidt proefplaatsingen. Binnen de ziekenhuizen onderhoud je veel uiteenlopende contacten en je volgt de ontwikkelingen op de voet.

Binnen de eigen organisatie heb je veelvuldig contact met je collega’s van de afdelingen sales support, marketing, inkoop en logistiek. Samen met hen zorg je iedere dag voor een optimale dienstverlening aan de klanten. 

 Je profiel

 • HBO werk- en denkniveau, met minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare, commerciële functie;
 • Aantoonbare kennis van de markt;
 • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden,
 • Nederlands en Engels beheers je mondeling en schriftelijk goed;
 • Je bent gedreven, commercieel en je ziet overal kansen;Ons aanbod
Je komt terecht in een dynamische werkomgeving binnen een sterk groeiende (inter)nationale organisatie met een plezierige, transparante en informele werksfeer. Je wordt onderdeel van een gedreven salesteam en rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur die een actieve rol heeft binnen het salesteam. Onze organisatie en de markt waarin wij ons begeven zijn enorm in beweging. Er liggen mooie toekomstplannen, waar jij een bijdrage aan kunt leveren.

Wat je verder kunt verwachten:

 • Een goed salaris, aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling gekoppeld aan je salestargets;
 • Een Company bonus;
 •  Auto van de zaak;
 • Goede pensioenregeling;
 • Laptop, telefoon;
 • Opleidingsmogelijkheden.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Maak die interesse dan kenbaar door ons je CV te sturen met een korte toelichting aan Kim Roelofsma, HR. 

Heb je nog vragen? Stuur dan een berichtje aan Kim.